Het geheim van de doolhofstad


Nederlands | 28-03-2024 | 384 pagina's

9789000387861

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,99


 

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Tekst achterflap

Een groots, magisch avontuur voor fans van Nevermoor

Benjamiah woont boven de oude en stoffige boekhandel van zijn oma. Hij piekert veel, want hij is bang dat zijn ouders gaan scheiden en hij heeft weinig vrienden. Maar dan krijgt hij per post een mysterieuze pop opgestuurd. De pop komt ’s nachts op magische wijze tot leven en blijkt in een aap en een vogel te kunnen veranderen. Benjamiah volgt de vogel door een verborgen deur in de boekhandel naar een andere wereld. Een wereld die bestaat uit een doolhof van straten, waar kleur net zo waardevol is als goud en waar getoverd wordt met behulp van poppen...

Op deze magische plek, de stad Slingerwald, ontmoet Benjamiah de brutale Elizabella. Zij is vastbesloten de verdwijning van haar broer op te lossen. Benjamiah en Elizabella moeten het tijdens hun zoektocht opnemen tegen kleurenstropers, een bloeddorstige Minotaurus en een duistere magiër die over Slingerwald regeert. Zullen ze Elizabella’s broer terugvinden en komt Benjamiah ooit weer thuis?

De Fluistervlammen - Het geheim van de doolhofstad is een kinderboek om zelf te lezen vanaf 9 jaar, boordevol magie en spanning, met prachtige zwart-witillustraties van Vivienne To. Voor de fans van Harry Potter, Narnia en Nevermoor.


Biografie

Jordan Lees werd geboren in Schotland maar groeide op in Essex, waar hij samen met zijn vrouw en dochter nog steeds woont. Hij heeft Engelse literatuur gestudeerd en vervolgens in de uitgeefwereld gewerkt, onder andere als literair agent. Als hij niet aan het werk is, leest hij wat er dan ook maar op zijn pad komt of verliest hij potjes online schaak. De Fluistervlammen - Het geheim van de doolhofstad is zijn debuut.

Details

EAN :9789000387861
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Vertaler : Maria Postema
Publicatie datum :  28-03-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :223 mm
Breedte :149 mm
Dikte :38 mm
Gewicht :632 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :384
Reeks :  Fluistervlammen
Keywords :  avontuur;de magische apotheek;harry potter;kinderboek;kinderboek 10 jaar;kinderboek 9 jaar;magie;magische apotheek;narnia;poppen;spannend avontuur;spanning;vanaf 9 jaar;zelf lezen;zoektocht