EAN: 9789000381159
Publicatiedatum:  13-04-2022
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 44

    Bestelbaar , beschikbaar op 13/04/2022

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Hilarisch prentenboek van de makers van De ridder zonder billen

Het huwelijk van de koning zonder billen en zijn koningin is inmiddels bekroond met een prachtige dochter. Toch is er één ding dat hun geluk in de weg staat: de prinses kan geen stinkwindjes laten. Gelukkig weet de kordate koningin wel raad, want in de koninklijke keuken liggen alle ingrediënten klaar voor een ronkende scheet! Zal het lukken om de prinses eens flink te laten stinken?

Het prinsesje zonder stank is een hilarisch nieuw prentenboek op rijm van de makers van De ridder zonder billen en De prins zonder billen. Het boek is ook los te lezen van de vorige delen en is uitgevoerd met een speciale uitklappagina voor een geestig kijkje in de koninklijke keuken. Een feest om voor te lezen aan peuters en kleuters!

Levina van Teunenbroek (1965, Amsterdam) is pedagogisch werkster, verhalenvertelster en schrijfster. Als juf Vien vertelt ze al ruim twintig jaar haar verhalen aan kinderen. Verhalen en versjes die passen bij de peuter- en kleuterleeftijd van de kinderen waarmee ze werkt. Ze zijn spannend, gek, soms een beetje stout, interactief, lief of grappig. De magische denkwereld van de kinderen is voor haar een inspiratiebron. Ze is auteur van de prentenboeken 'De ridder zonder billen' en 'De prins zonder billen', beide geïllustreerd door Charlotte Bruijn.

  EAN: 9789000381159
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   13-04-2022
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 291 mm
  Breedte: 222 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 502 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 44
  Reeks:   De ridder zonder billen
  Trefwoorden:   charlotte bruijn;humor;juf vien;kleuter;levina van teunenbroek;peuter;prentenboek;prins zonder billen;ridder zonder billen;rijm;uitklapboek;uitklappagina;voorleesboek;voorlezen