Het prinsesje zonder stank


Nederlands | 13-04-2022 | 44 pagina's

9789000381159

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Tekst achterflap

Hilarisch prentenboek van de makers van De ridder zonder billen

Het huwelijk van de koning zonder billen en zijn koningin is inmiddels bekroond met een prachtige dochter. Toch is er één ding dat hun geluk in de weg staat: de prinses kan geen stinkwindjes laten. Gelukkig weet de kordate koningin wel raad, want in de koninklijke keuken liggen alle ingrediënten klaar voor een ronkende scheet! Zal het lukken om de prinses eens flink te laten stinken?

Het prinsesje zonder stank is een hilarisch nieuw prentenboek op rijm van de makers van De ridder zonder billen. Het boek is ook los te lezen van de vorige delen en is uitgevoerd met een speciale uitklappagina voor een geestig kijkje in de koninklijke keuken. Een feest om voor te lezen aan peuters en kleuters! Van deze succesvolle serie werden al ruim 150.000 exemplaren verkocht.

Lees ook de andere delen uit de Ridder zonder billen-serie:

De ridder zonder billen
De prins zonder billen
De koning zonder spierballen
De ridder zonder billen - kartonboek
De ridder zonder billen – doeboek

Biografie

Levina van Teunenbroek (1965, Amsterdam) is pedagogisch werkster, verhalenvertelster en schrijfster. Als juf Vien vertelt ze al ruim twintig jaar haar verhalen aan kinderen. Verhalen en versjes die passen bij de peuter- en kleuterleeftijd van de kinderen waarmee ze werkt. Ze zijn spannend, gek, soms een beetje stout, interactief, lief of grappig. De magische denkwereld van de kinderen is voor haar een inspiratiebron. Ze is auteur van de prentenboeken 'De ridder zonder billen' en 'De prins zonder billen', beide geïllustreerd door Charlotte Bruijn.

Details

EAN :9789000381159
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  13-04-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :291 mm
Breedte :221 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :501 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :44
Reeks :  De ridder zonder billen
Keywords :  charlotte bruijn;humor;juf vien;kleuter;levina van teunenbroek;peuter;prentenboek;prins zonder billen;ridder zonder billen;rijm;uitklapboek;uitklappagina;voorleesboek;voorlezen