Dromen- en doelenplanner

De planner die je helpt bij het kiezen voor jezelf en het behalen van jouw doel

EAN: 9789000374021
Publicatiedatum:  22-01-2020
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 186 mm
Breedte: 236 mm
Dikte: 27 mm
Gewicht: 780 gr
Aantal bladzijden: 240

    Leverbaar

Judith Noordzij kwam in een warm bad terecht toen zij rechten ging studeren. Een toptijd, topstage en topbaan later volgde een burn-out. Een burn-out op 27-jarige leeftijd. Tijdens haar herstel ontdekte Judith beetje bij beetje wie zij is en wat haar gelukkig maakt. Judith hing de toga aan de wilgen en schreef het zeer gewaardeerde Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf. Daarin beschrijft ze hoe ze uit het dal van een burn-out de weg vond naar wat ze zelf echt wilde doen. Tegenwoordig is ze een veelgevraagd spreker, organiseert ze inspirerende evenementen en bouwt ze aan verschillende platforms om mensen te helpen hun dromen waar te maken en hun doelen te bereiken.

Zet je dromen en doelen om in daden.

Na het succes van Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf krijgt Judith Noordzij vaak de vraag hoe ze dat doet: én eigen baas zijn én sporten én een sociaal leven én tijd voor zichzelf. En dat is niet gek want ze zit helemaal op schema. Ze weet als geen ander hoe je je tijd moet verdelen om wel je doelen te bereiken maar niet op te branden.

De Dromen- en doelenplanner helpt je om je doelen te bepalen en te plannen hoe je ze kunt bereiken. Met aandacht voor jezelf, zodat je je tijd en energie goed kunt verdelen. Of het nu om een businessplan gaat, een nieuwe studie, een sixpack of meer tijd voor je vrienden en familie.
Een planner voor iedereen die op een gezonde manier alles uit het leven wil halen.

Judith Noordzij schreef het zeer gewaardeerde Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf. Daarin beschrijft ze hoe ze uit het dal van een burn-out de weg vond naar wat ze zelf echt wilde doen. Tegenwoordig is ze een veelgevraagd spreker, organiseert ze inspirerende evenementen en bouwt ze aan verschillende platforms om mensen te helpen hun dromen waar te maken en hun doelen te bereiken.

  EAN: 9789000374021
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   22-01-2020
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 186 mm
  Breedte: 236 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 780 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 240
  Trefwoorden:   agenda;ambitie;burn out;coaching;doelen;dromen;ik was advocaat. nu ben ik mezelf;instagram;judith noordzij;planner