EAN: 8715664097939
Publicatiedatum:  28-03-2018
Product: Other merchandise
Taal: onbepaald

    Leverbaar

Professor Petersen, een beroemde bijbelexpert, is ontvoerd door de gemene Hreel. Hreel heeft de professor met behulp van een cubus temporis, een soort tijdmachine, meegenomen naar de tijd van de Bijbel om de verhalen ongedaan te maken. Zijn twaalfjarige dochter Cora reist samen met Habib en een paar pratende dieren achter hen aan om haar vader te bevrijden en de plannen van Hreel te dwarsbomen. 

David en Goliath
In de vijftiende aflevering komen Cora en Habib terecht tussen de schapen. Ze worden aangevallen door een beer en een leeuw, maar David redt hen. Intussen wordt het volk Israel aangevallen door de Filistijnen met Goliath aan het hoofd. Niemand durft deze reus aan te pakken. Hreel probeert Saul ervan te overtuigen zijn zoon Jonathan te sturen, maar David besluit zelf het gevecht met Goliath aan te gaan. 

Het laatste avondmaal
In aflevering zestien keren ze terug naar de tijd van Jezus in de week van Goede Vrijdag. Cora en Habib gaan op zoek naar de plaats waar Jezus het Paasfeest met zijn discipelen zal vieren. Hreel beraamt intussen een complot om Jezus te laten arresteren tijdens het laatste avondmaal. Tot overmaat van ramp is de cubus temporis ook nog eens kwijt... 

Speelduur 50 min

  EAN: 8715664097939
  Auteur: 
  Publicatiedatum:   28-03-2018
  Product: Other merchandise
  Taal: onbepaald
  Voorraad: Beschikbaar