25 mei Bookstoreday. MIS HEM NIET!!

Bijna is het zo ver! 25 mei, feest in en van de boekwinkel! Feest met en voor al onze klanten. Kom je ook, gezellig rondstruinen, genieten van onze mooi aanbiedingen en profiteren van onze leuke actie's?

Wil je altijd eens kennis maken de auteur en illustrator van Opa Knoest (en veel andere titels?) Michiel en Melanie zijn rond twee uur in de winkel! Klaar voor een praatje, handtekening en meer... Klik hier voor meer informatie. 

De Inspire bijbel, kinder-en jeugdboeken, romans, doeboeken en heel veel cadeauartikelen hebben alleen deze dag een speciale prijs. Goed om te weten: OP=OP. Dus zorg dat je er bij bent!

Uiteraard is er, zoals je gewend bent, koffie of thee. Maar wie een feestje geeft trakteert, dus is er nu ook wat lekkers. Kom je gezellig mee doen? 

Met gratis Theeproeverij!!! De Heeren van 17 en zijn onze gast en staan klaar om u  allerlei soorten thee te laten proeven. Klik hier voor meer informatie.

We zijn deze dag gewoon van 9-17 uur open en uiteraard bent u en zijn jullie allemaal van harte welkom om ons feestje mee te vieren!

VOOR HET COMPLETE PROGRAMMA LEES JE DE BLOG: https://www.derankveenendaal.nl/nl/blogs

VIER DE BOEKHANDEL, dat is wat we doen!