Het meisje met de hond

een Connla Quinn mysterie

EAN: 9789492055323
Publicatiedatum:  21-12-2016
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 120

    Leverbaar

Pieter Heidema zit iedere avond in zijn tuin. Iedere avond? Nee. Net op die ene dag dat hij de avond binnen doorbrengt, wordt er op vijf meter van zijn tuin een meisje gruwelijk vermoord.
Bang om van haar dood te worden verdacht, vraagt Heidema de Ierse privédetective Connla Quinn en zijn prachtige, maar naïeve secretaresse Shirley om de moord op te lossen. Quinn weigert aanvankelijk, bang als hij is om met zijn onderzoek vooral pijn en ellende te veroorzaken. Als hij overstag gaat en de zaak toch aanneemt, kan hij nog niet weten hoe terecht zijn angsten zijn.

'Het meisje met de hond' is geschreven voor de echte liefhebber van detectiveromans: een moderne maar klassieke puzzel, waarbij de lezer evenveel informatie krijgt als de detective en wordt uitgedaagd de moord zelf op te lossen. Het is het eerste deel in een serie over privédetective Connla Quinn.

David van den Bosch (1982) is schrijver, dichter, verteller en theatermaker. Hij is onder meer de helft van vertellersduo Dá Fhili en maakte met Toneelgroep Kanalje de detective 'De veelzijdige dood van meneer Martens', een toneelstuk waarin de moordenaar iedere voorstelling iemand anders kan zijn. Ook was hij de eerste stadsdichter van Amersfoort, niet toevallig de stad waar de Connla Quinn mysteries zich voor een deel afspelen.

  EAN: 9789492055323
  Auteur: 
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   21-12-2016
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 148 mm
  Breedte: 233 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 200 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 120
  Reeks:   Connla Quinn