EAN: 9789058041944
Publicatiedatum:  25-04-2022
Product: Hardback
Taal: Nederlands

    Bestelbaar , beschikbaar op 25/04/2022

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Dicht bij God, jezelf en je gezin blijven is in de tijd waarin we leven essentieel. Maar hoe doe je dat? Op basis waarvan maak je keuzes? Wat voor rol speelt gebed hierin en hoe houd je vol? 

Opstaan voor wat jij belangrijk vindt, is niet altijd eenvoudig. En door alle meningen en ideeën van andere mensen, kan het ook verwarrend zijn. Met dit #Powerbook dagen we je uit na te denken over wat voor jou écht belangrijk is en geven we je handvatten om dat toe te passen in je leven. We laten je zien hoe je God kunt betrekken bij je leven, waardoor je, meer in verbinding met Hem, keuzes maakt. 

Je leest ook over de struggles die andere moeders hierin ervaren. Want het is soms moeilijk. Maar als je weet wat voor jou écht belangrijk is, zal dit je helpen om beter in verbinding met God, jezelf en je gezin te leven. 

De #Powerbooks worden geschreven door verschillende schrijvers en professionals die ook allemaal moeder zijn, en staan onder redactie van Daniëlle Koudijs, oprichter van het online platform Power to the Mama's. Dit is het zesde Powerbook dat verschijnt. Ook verschenen eerder het 'Kraamjournal', '#Powertalks voor Mama's', het 'Dank & Gebedsboek' en het 'Koesterboek'.

  EAN: 9789058041944
  Auteur: 
  Uitgever: Vuurbaak
  Publicatiedatum:   25-04-2022
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Bestelbaar
  Reeks:   Snuf-serie