EAN: 9789026134579
Publicatiedatum:  17-09-2013
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 142

    Leverbaar

Een heilsoldate wordt dood aangetroffen. Ze noemden haar “De Engel van Amsterdam” die hen onvoorwaardelijk opvang en steun bood. Is dat haar noodlottig geworden? Een zaak voorDe Cock.

Deel 73 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de dood van een engel’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Het sneeuwt in Amsterdam. De stad bereidt zich voor op een witte Kerst. Maar dan wordt het levenloze lichaam van heilsoldate Betty Wijn aangetroffen. Ondanks waarschuwingen van haar collega’s, en vooral haar ex-verloofde die ook in het Leger dient, zat Betty diep in het wereldje van junks en daklozen. Ze noemden haar “De Engel van Amsterdam” die hen onvoorwaardelijk opvang en steun bood. Is dat haar noodlottig geworden? De Cock, die Betty persoonlijk kende, verdiept zich in de zaak. Als er niet lang daarna nog een dode valt, begrijpt hij dat de zaak complexer is dan hij in eerste instantie dacht.

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

  EAN: 9789026134579
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   17-09-2013
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 130 mm
  Breedte: 200 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 188 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 142
  Reeks:   Baantjer