EAN: 9789022590126
Publicatiedatum:  12-01-2022
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 320

    Bestelbaar , beschikbaar op 12/01/2022

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Deel 3 van de Kate Marshall-serie

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak. Het is een cold case. Twaalf jaar geleden legde journaliste Joanna Duncan een politiek schandaal bloot, waarna ze spoorloos verdween. De meeste mensen zijn inmiddels verdergegaan met hun leven — behalve Joanna’s moeder.

Wanneer Kate en Tristan toegang krijgen tot de oorspronkelijke dossiers, ondervragen ze dezelfde verdachten en volgen ze dezelfde sporen als toen – maar die lopen ditmaal niet dood. Want tussen Joanna’s persoonlijke bezittingen vindt Kate de namen van twee jonge mannen die ook spoorloos verdwenen.

Terwijl Kate de laatste dagen van de drie vermiste personen met elkaar vergelijkt en in verband brengt, realiseert ze zich dat Joanna niet alleen een politiek schandaal op het spoor was, maar ook de identiteit van een seriemoordenaar. Iemand die aast op mensen die niet snel zullen worden gemist. Hoe dichter Kate hem nadert, hoe duisterder het wordt.


In de pers

‘Deze nieuwe thriller van bestsellerauteur Bryndza is opnieuw een schot in de roos, mede dankzij de boeiende Marshall.’ **** HMC-kranten

‘Hoe dan ook is deze nieuwe serie er een die geen herkansing nodig heeft. Het eerste boek staat er meteen, en past prima in het rijtje andere populaire Britse series van auteurs als M.J. Arlidge.’ **** Hebban.nl over Zonder gezicht

‘Bryndza leest altijd als een trein.’ VN Detective & Thrillergids

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak.

Robert Bryndza werd in Groot-Brittannië geboren en woont tegenwoordig in Slowakije met zijn echtgenoot. In 2016 verscheen zijn thrillerdebuut Het meisje in het ijs, het eerste deel van een serie met inspecteur Erika Foster in de hoofdrol, dat al snel een wereldwijde bestseller werd.

  EAN: 9789022590126
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Willeke Lempens
  Publicatiedatum:   12-01-2022
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 214 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 484 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 320
  Reeks:   Kate Marshall
  Trefwoorden:   arlidge;cold case;detective;erika foster;het meisje in het ijs;karin slaughter;seriemoordenaar;vermissing