Uw vertrouwde boekhandel in de regio en online!

5 november 17:00


Kom naar de Christelijke boekhandel en ontvang gratis

de kerstnovelle Overhoop bij aanschaf van € 25,00 aan boeken.

OVERHOOP is geschreven door Liesbeth Morren en bevat een ontroerend en aangrijpend verhaal dat zich afspeelt rond Kerst.

Laura, de vrouw van Tijs, vecht al een aantal jaren tegen kanker, en alle hoop lijkt vervlogen wanneer ze van de oncoloog te horen krijgen dat alle behandelmogelijkheden uitgeput zijn en dat er niets meer rest dan af te wachten tot het einde komt. Tijs is wanhopig en weet niet goed wat hij als echtgenoot moet doen. Gelukkig hebben ze hun twee dochtertjes, het lukt hen om de sfeer in huis te redden en goede moed te houden. 

Vlak na het overlijden van zijn vrouw staan de kerstdagen voor de deur. Als Tijs zijn hart zou volgen zou hij kerst buiten de deur houden dit jaar. Want hoe is het mogelijk kerst te vieren als alle golven en baren van leed over je heen slaan en je bijna doen verzuipen? Een kerstviering op school, waar hij wel heen moet omwille van zijn dochters, brengt een nieuw perspectief, nieuwe hoop ook. Misschien is het toch mogelijk om dit jaar kerst te vieren?

Liesbeth Morren schreef eerder het veelgeprezen Waterval en Voetlicht. Liesbeth durft in haar verhalen de zwaarte van het leven te verbinden met de hoop die gloort.

 
 
 

 

 

 


Terug naar het overzicht