Uw vertrouwde boekhandel in de regio en online!

Week van het Christelijke boek

Van 22 maart t/m 1 april 2017 organiseert BCB voor de veertiende keer de Week van het Christelijke Boek. Boekhandels verwennen hun klanten tijdens deze campagne met Afspraak in Portugal, geschreven door Corien Oranje. Ook bij ons ontvangt u deze novelle gratis tijdens de actieperiode, bij besteding van ten minste € 12,50 aan boeken. Afspraak in Portugal is een ontroerend verhaal over geloof, liefde, afscheid en verlies. Tegelijk met de verschijning van de papieren versie van het actieboek, verschijnt ook een gesproken versie en een exemplaar in braille. Kijk voor meer informatie op de campagnewebsite.

De Auteur

Corien Oranje (1963) schreef al verhalen voordat ze kon lezen. Ze heeft ruim vijftig boeken op haar naam staan. Als Oranje niet schrijft, werkt ze als Schoolschrijver, of reist ze door het land om op scholen en in bibliotheken te vertellen over haar boeken. Corien Oranje studeerde Theologie. Na jarenlang met haar man en vier zoons in Jakarta te hebben gewoond, woont ze sinds 2010 weer in Nederland. Oranje won twee keer de juryprijs Het Hoogste Woord. Kijk voor meer informatie op haar website. (foto: Wendy van der Veer)

BCB

De promotiecampagne Week van het Christelijke Boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht specifiek op het christelijke boek te richten. De christelijke boekhandels geven van 22 maart tot en met 1 april het actieboek gratis weg, bij aankoop van ten minste € 12,50 aan boeken. Afspraak in Portugal is het 39ste christelijke actieboek. Het wordt uitgegeven door BCB in samenwerking met Royal Jongbloed. BCB is de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak. Bij BCB zijn meer dan 300 christelijke uitgeverijen, muziekdistributeurs en boekhandels aangesloten. BCB zet zich in voor de collectieve promotie van christelijke boeken en muziek en geeft onder andere actieboeken uit in de Week van het Christelijke Boek en de Christelijke Kinderboekenmaand.