Uw vertrouwde boekhandel in de regio en online!

Week van het Christelijke boek

Els Florijn schrijft 40ste actieboek
Els Florijn is de auteur van het actieboek, getiteld Zeeglas, voor de Week van het
Christelijke Boek 2018. Het is het 40ste actieboek dat door de brancheorganisatie
wordt uitgegeven als alternatief voor het boekenweekgeschenk.
Het wordt uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Mozaiek.

Els Florijn begon haar schrijverscarrière toen zij in 2002 de verhalenwedstrijd wondie was uitgeschreven door Uitgeverij Kok en het Reformatorisch Dagblad. Na haar
romans Laatste Nacht (2003) en Schaduw van de wolf (2006) volgde Het meisje dat verdween, dat werd uitgeroepen tot 'Beste Christelijke Roman 2011'.
In 2017 verscheen haar roman Rode Papaver.

Op 17 maart komt van 15-17:00 uur Els naar onze winkel. Om het verhaal achter dit bijzondere geschenk te vertellen. En om haar boeken te recenseren, zodat het een heel bijzonder exemplaar voor u wordt. 

Iedereen is van harte welkom, alle leeftijden, want ook de kidnerboeken kunnen worden gerecenseert. Dat wordt een gezellig middagje uit voor het hele gezin! 

 

Light for the World

Tegelijk met de verschijning van de papieren versie van Zeeglas, verschijnt ook een gesproken versie en een exemplaar in braille. Dit is een gevolg van de samenwerking tussen BCB en Light for the World. Deze stichting maakt lesmaterialen in gesproken vorm en braille. Zo krijgen blinden in ontwikkelingslanden de kans om hun talenten te ontplooien.

De Week van het Christelijke Boek is een initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB). De campagne stimuleert het schrijven, uitgeven, verkopen en lezen van christelijke boeken.