Uw vertrouwde boekhandel in de regio en online!

Feestdag 3 oktober 2018

De Rank Veenendaal
3 oktober 09:00 tot 3 oktober 18:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​Deze dag is een feestdag rond het thema 'Door dik en dun'. 

De Christelijke kinderboekenmaand 2018 sluit hiermee aan bij het thema van de reguliere boekenbranche 'Vriendschap'. 

Christelijke boek en cadeauwinkel De Rank opent deze maand met een spetterend feest voor alle kinderen van de basisschool.

In de ochtend zal er voor de allerkleinste kinderen, 2-5 jaar, een workshop  worden gegeven met medewerking van Uitgeverij de Wonderwolk. Door samen te knutselen en te luisteren naar het voorlezen, wordt ook voor deze jonge kinderen het thema Vriendschap op een speelse manier uitgelegd. De ochtend begint om 10 uur en duurt ongeveer een uurtje.  Het is gratis en u hoeft uw kind niet aan te melden. Ook peuterspeelzalen zijn van harte welkom! Wilt u, vanuit praktisch oogpunt, het wel even doorgeven als u met een groep komt? 

In de middag is er voor de grotere kinderen, van 6-12 jaar, een workshop Armbandjes maken, met medewerking van Sieraad met een Boodschap. Deze workshop zal op twee tijden worden gegeven, van 13:30 -14:30 uur en van 15:00-16:00 uur. Tijdens deze workshop wordt er met de vriendjes en vriendinnetjes twee armbandjes gemaakt over het thema Vriendschap. De kosten hiervoor zijn €5,- per kind, wat u die dag mag betalen. Wij vragen u, om organisatorische rdenen, uw kind aan te melden. Dat kan op de volgende manier:

*via het contactformulier op onze webshop,

* via facebook

*mailen: info@derankveenendaal.nl,

*door ons  te bellen op 0318-548882 of

*door bij ons binnen te lopen: Prins Bernardlaan 28A in Veenendaal

De kinderen kunnen zich laten schminken en uiteraard is er voor hen en hun ouders drinken en lekkers.Het zelfgemaakte product én een klein cadeautje ter herinnering aan deze feestdag mag mee naar huis. 

Wij hopen op heel veel kinderen en een gezellige start van deze Kinderboekenmaand! 

 

 


Terug naar het overzicht